Het is voor het eerst dat wij gebruik maken van een website om onze reisverslagen op te slaan en te delen. Wij zijn zeer benieuwd naar uw reactie.

Reactie plaatsen

Reacties

Mario & Anita
11 dagen geleden

Hoi André, weer onderweg en leuk jullie ook op deze reis naar Sardinië te volgen. Wij kijken terug op een mooie reis van bijna vier maanden en de leuke ontmoetingen met jullie en Thole & Everdien in Tafraout. We komen elkaar vast wel weer eens ergens tegen. Fijne reis verder en groetjes aan Marjos.

Mario

Rinus
16 dagen geleden

Weer lekker op pad voor een heerlijke reis door het prachtige Sardinië. Jullie genieten en wij genieten met jullie mee. Fantastisch!

Brian Muema
een maand geleden

Hoi,

Mijn naam is Brian, en ik ben verantwoordelijk voor de marketing van allesvoortravel.nl. Mijn domein opereert in dezelfde niche als jouw website www.maranopreis.nl. We bloggen over Reizen, Vakantie, Zaken en Entertainment.

Zou je interesse hebben in een waardevolle link vanaf allesvoortravel.nl jouw website? Dit zou aanzienlijk bijdragen aan jouw online zichtbaarheid en autoriteit.
Hoor het graag.

Met vriendelijke groet,
Brian

Irene Eykelhoff
2 maanden geleden

Wat leuk via dit medium jullie road-trip te volgen! Complimenten voor de teksten en foto’s!

Pieta de Lange
4 maanden geleden

Wat vonden wij dit gezellig vanmorgen dat jullie ons bezochten.prachtige verhalen weer gelezen over de reis.onze avond met onze vrienden was heel gezellig .
Lieve mensen ,ik wens jullie nog heel veel plezier en hopelijk tot ziens.
Polen ga ik zeker bekijken.liefs

Els Reijnen
4 maanden geleden

Hallo Maran
Ik lees met.plezier de reisverslagen tof hoor
In Griekenland woont.een broer van mijn man hij woont.in Rapsani aan de voet van de Olympus En is roofvogeldeskundige ikheb veel in Greece gereisd
Wens je veel reisplezier
Els Reijnen

Henk Hoek
5 maanden geleden

Wat heerlijk dat jullie dochter en schoonzoon hebben kunnen ontvangen tijdens de trip door Marokko.
Wij delen deze heerlijke ervaring tijdens onze 3,5 maand durende tocht door Spanje, Portugall en Spanje waarin beide dochters ook 5 dagen overkwamen uit NL. Heerlijk, geweldige tijd gehad.

Anca
5 maanden geleden

Het is weer super leuk om jullie op deze manier te volgen. Geniet er van, fijne vakantie, liefs van Anca en Willem

Marja en Dirk
5 maanden geleden

Hallo wij volgen jullie hoor, genieten van de verhalen, wij hebben jullie ontmoet na onze NKC reis op weg naar de boot. Het was een korte maar gezellige ontmoeting👍 beterschap, en veel plezier met jullie dochter.

Riette en Erik
5 maanden geleden

Hoihoi nog gefeliciteerd met jullie lieve kleinzoon !!
Helemaal vergeten.......
Heerlijk weer dat mooie weer ! Geniet ervan samen !! Xx